امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با شرکت کلرپارس

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با شرکت کلرپارس

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با شرکت کلرپارس

دانشگاه تبریز و شرکت کلرپارس در زمینه تحقیق و توسعه (ذیل ماده 13 قانون جهش تولید دانش بنیان) تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این تفاهم نامه همکاری مشترک در 11 ماده و 4 تبصره و در سه نسخه به امضای دکتر محمدتقی اعلمی، سرپرست دانشگاه تبریز، دکتر مرتضی اعیانی، مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کلرپارس، دکتر اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر محمود اسماعیلی، عضو هیات مدیره شرکت کلرپارس رسید.

دکتر محمدتقی اعلمی، سرپرست دانشگاه تبریز، پیش از امضای این تفاهم نامه در نشستی با حضور جمعی از معاونین و مدیران شرکت کلرپارس تبریز، با تاکید بر اینکه باید صنایع نیازها و دانشگاه ها ظرفیت های خودشان را برای توسعه همکارهای مشترک اعلام نمایند، خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت و پتانسیل های دانشگاه ها طبق ماده 13 قانون جهش تولید دانش بنیان، برای توسعه و شکوفایی استان ها و کشور بهره مند شد.

وی، در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تولید باید بر مبنای دانش بنیان صورت گیرد، یادآور شد: لازمه تحقق این امر داشتن ارتباط تنگاتنگ و مستمر دانشگاه با صنعت و جامعه است.
سرپرست دانشگاه تبریز یادآور شد: این تفاهم نامه همکاری مشترک فتح بابی برای گسترش سایر همکاری ها با شرکت کلرپارس و دیگر صنایع خواهد شد.
مرتضی اعیانی، مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کلرپارس نیز ضمن ارائه مطالبی از فرآیند تولید محصولات کارخانه با بیان اینکه بودجه فعالیت های موضوع این تفاهم نامه، به مبلغ 1000 میلیارد ریال در سال اول خواهد بود، خاطر نشان کرد: بودجه سال های آتی هم متناسب با تورم، حجم خدمات و تعداد قراردادهای مورد نظر کمیته راهبری ذیل تفاهم نامه، تعدیل و مورد تفاهم طرفین خواهد شد.
به گفته وی، کلیه پرداخت های قراردادهای موضوع تفاهم نامه از طرف شرکت به دانشگاه از محل بند ب ماده 11 قانون جهش تولید دانش بنیان انجام خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به نقش و وظایف این شرکت در این تفاهم نامه گفت: ارائه عناوین و موارد مورد نیاز خطوط تولید، کارگاه ها و آزمایشگاه های شرکت، نظارت دقیق به روند اجرای پروژه های مصوب کمیته راهبری، ارائه پروپزال توسط دانشگاه به کمیته راهبری جهت بررسی و تصویب و مشاوره، حمایت و پشتیبانی جهت ایجاد زمینه تجاری سازی نتایج حاصل از اجرای پروژه های تحقیقات و فناوری از جمله وظایف این شرکت خواهد بود.

مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کلرپارس اضافه کرد: کلیۀ حقوق مالکیت فکری و معنوی مرتبط با تفاهم نامه متعلق به دانشگاه و شرکت می باشد.

دکتر اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز با اشاره به فعالیت های کلی موضوع این تفاهم نامه گفت: جهت دهی پژوهش های دانشگاهی برای رفع نیازهای جاری و آینده شرکت، ایجاد بستر مناسب به منظور رفع نیازمندی های تحقیق و توسعه شرکت از طریق انجام قراردادها، فراهم کردن فرصت مناسب برای برقراری ارتباط موثر شرکت و دانشگاه و ایجاد بستر مناسب برای ایجاد واحدهای فناور و شرکت های زایشی دانش بنیان از جمله موضوع های این تفاهم نامه است.

وی در ادامه با اشاره به نقش و وظایف دانشگاه در این تفاهم نامه گفت: ایجاد شرایط لازم جهت انجام پژوهش های مصوب کمیته راهبری، نظارت دقیق بر روند اجرای پروژه های مصوب کمیته راهبری، اختصاص بخشی از زمان اعضای هیئت علمی و پژوهشگران علاقمند دانشگاه جهت گذراندن دوره فرصت مطالعاتی صنعتی داخل کشور در شرکت و ایجاد انگیزه در اساتید و پژوهشگران و صاحب نظران برای مشارکت فعال در پیشبرد اهداف تحقیقاتی و فناوری خواهد بود.

به گفته وی، فعال سازی دانشکده ها، پژوهشکده ها، اندیشکده ها، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران مرتبط جهت ترسیم نقشه راه، ایده پردازی، نظارت مستمر بر کیفیت انجام پروژه های مصوب و ارائه پیشنهادات جدید مطابق صنعت کلرآلکالی نوین جهان و اجرای مطالعات و ارائه پیشنهادات جدید با تمرکز به فناوری روز دنیا در حوزه کلرآلکالی نوین جهان از جمله دیگر وظایف دانشگاه در این تفاهم نامه در نظر گرفته شده است.